Till start




Chokladförbud å höstpromenad..

2008-10-19 00:27:03

Ja, nu känner jag mej sådär måttligt överkörd å mörbultad..
Fick ju bli en sväng till akuten inatt. Japp, gallstensanfall. Igen.. *suck* Åkte in vid tre-halv fyra.. Snälla mamma som körde in mej. Fick två sprutor med smärtstillande, men det ville ändå inte släppa riktigt..  =( Blev många timmars plåga..
Så N å pappa har varit ensamma inatt. Vilken tur att hon sover så bra på nätterna, så hon inte vaknar å ska ha mat å så, för då hade vi fått ta med henne till sjukhuset. Men nu hade det gått jättebra, å när hon vaknade så fick hon lite gröt av sin pappa, å sen åkte de upp å hämtade mej på akuten. Var precis färdig där då.. (vid tio på förmiddagen) Fick order av läkaren att inte, under några omständigheter, äta choklad. =( Det som är så gott..! Det var troligtvis det som utlöste gallstensanfallet den här gången.. Åt ju smarrig choklad-pudding till efterrätt tidigare på kvällen. Dumt. Men men.. Man lär sej av sina misstag. Blir en operations-konsultation om 6 veckor, så får vi se hur det blir.. Å ingen choklad alltså, tills vidare. *suck*

Men senare blev N vääääldigt gnällig, å då fick jag ju se att det är en liten tand på väg att spricka upp i nedre tandraden.. Sånna där kylda tuggisar är väldigt bra, märkte vi snart.. =P Fungerade bra, å hon lugnade ner sej till slut. Hon har inte riktigt velat äta ordentligt, kan liksom inte koncentrera sej så länge, så hon har småätit idag.. Men det får man ju stå ut med, när man vet att hon har ont i munnen.. Lite jobbigt att jag inte riktigt kunnat vila å försöka sova igen de timmarna med sömn som jag missade inatt bara.. =( Men men.. Valde att ta en promenad med N i "nya" vagnen å N's mormor till affären å köpa lite fika. (Regnpromenad blev det..) Sen fikade vi hos mormor, tills lillan blev för trött. Då gick vi hem.

Häromdagen var jag å lillan ute å gick låångpromenad. I nästan två timmar var vi ute.. Gick inte i särskilt rask takt, men tycker ändå det borde räknas.. =P Var ju sånt underbart härligt höstväder, så vi var ju bara tvugna att komma utanför lägenheten.. N somnade så gott i vagnen å sov mestadelen av promenaden.. Träffade tant K en liten stund innan hon skulle med bussen oxå..

Imorrn får vi se hur jag känner mej, kanske blir det en sväng ut till N's gammelmormor å -morfar..


Vacker höstdag i oktober



Höstpromenad



Lillan & pappa diskar =)


Therese & Hampus

Jupp, vi har varit super förskylda och haft feber, bara Jonas som klarat sig. Men nu har vi ingen feber kvar, jag är snuvig och Hampus är hes.



Vilken fin promenad ni fick. AAJJ, det låter inte allt trevligt. Hoppas att de kan fixa det nu så du slipper dessa anfall.



Vad duktig Nova är som hjälper pappa att diska :)



PUBLICERAT: 2008-10-20, 11:43:49 | URL: http://nuppi.blogg.se/

SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: