Till start




Leverans i veckan..

2008-10-12 20:59:41

Imorrn hoppas jag att kläderna som jag auktionerat hem på Tradera ska komma på posten.. =) Ett jättegulligt lila set med tröja å byxor till lilla N.. Postades i fredags, så borde ju komma imorrn eller på tisdag.. Å så ska ju min fotobok komma på posten snart oxå..! Vad skojjigt! Skickade en hel drös med bilder till framkallning igårkväll oxå, så dom dyker väl oxå upp snart. Några förstoringar där oxå, på lillan som vi ska ge till min mormor å till T's mormor & morfar.. Å så några förstoringar till oss oxå, såklart. Måste skaffa fina ramar sen, som vi kan hänga upp i nya lägenheten sen när vi har flyttat.. =)
Har ringt på en Emmaljunga-vagn.. Ska kolla på den på onsdag eftermiddag/kväll.. Vi vill ju ha en som går att ha N mot sej när man är ute å går, tycker hon är lite för liten för att sitta framåt.. Eftersom hon VÄGRAR att ligga i vagnen när hon är vaken nu, så måste man ju bära henne, å det börjar allt bli bra tungt.. Så jag tänkte att om vi hittar en billig begagnad vagn, så får vi använda den ett tag.. Sen när hon blir lite större kan vi ju använda våran vagn igen, när hon kan sitta framåtvänd..

Idag har vi varit på dop.. Min kusins son som döptes. Trevlig liten tillställning å sen smörgåstårta, kaffe å hallon/marängtårta.. Mums. =)  Lilla N satt en sväng i morbror K's knä..


Lilla N å morbror K matchade så fint så i lila båda två.. =)


I helgen hade vi besök av T, J & H igen.. Massa god fika å massa bäbisprat.. =) Sötnosarna låg bredvid varann i soffan en stund.. Lilla H snodde nappen från N, men det gjorde inget, för han var gentleman å erbjöd N att äta på hans arm istället.. =P Men när han råkade vifta med armen i ansiktet på N fick hon nog.. Men det gick så bra så fram tills dess.. =)


Lilla N å lilla H myser i soffan.. =) Så söta ihop!



Nu börjar N tappa tålamodet här.. Dags för nattning tror jag..


Tuvas Mamma Jessica

Hej hej!

Ja gåstolen var verkligen ett toppen köp, hon trivs så bra i den. Fast hon får ju bara sitta kortare stunder nu i början för att inte belasta ryggen för mycket.

Jaha okej.. På Tuvas stol går det att ändra höjd, så hon når precis ner när man har den på det lägsta =)



Ja allt är bara bra med oss =) Hur har ni det själva?

Kramar Jessica o Tuvis



PUBLICERAT: 2008-10-12, 22:45:54 | URL: http://jessicanord.blogg.se/

SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: