Till start




Mest bilder...

2008-09-01 21:56:39

Häromdagen var vi hos min mormor å hälsade på.. Det tyckte Nova var skojjigt.. =)


N & gammelmormor..
(mammas mormor..)






Å igår hade vi kräftskiva ute på kolonilotten.. Det var riktigt gott med kräftor å grillat kött å potatissallad å massa mumsigt.. =) Å cheesecake å daimtårta till efterrätt.. Haha.. "Spare no spences..!" =P
Vi hade riktigt tur med vädret alltså, lagom varmt å inget regn alls.. Synd att det blev så mycket mygg senare på kvällen.. Blää.. Har flera myggbett. =( Men som tur var fick inte N några.


N & mormor
gungar i hammocken
(lite trött framåt kvällen)


Häromveckan var vi ju ute på Smögen, med mamma, brorsan, Natalie å älskling (såklart). Har lyckats föra in dom bilderna i datorn oxå nu.. (hittade USB-kabeln igen) så här kommer några bilder..


N i mormors knä,
diskuterar med morbror.. =)


Sötnosen i sin fina sommar-hatt =)


...å älskling var chaufför.. så här roligt hade han.. =P


Imorrn blir det nog Öppna Förskolan för första gången.. T å H skulle dit en sväng, å undrade om vi ville med. Kan bli roligt.. Hoppas bara lillan är på sitt trevliga humör.. =P Har hon en dålig dag är det inte mycket som är bra.. (ungefär som mamma då alltså.. haha..)
Idag gick vi en sväng med tant K på förmiddagen.. Men sen fick jag vääärldens huvudvärk. Undrar om det har nåt med vädret att göra (?!) men försökte vila å så emellan matningarna.. Men sen fick jag ta mej i kragen å åka till Novas farfar. Han gick ju i pension i fredags, så vi fick ju fira lite.. Köpte en orkidé å lite lotter. Får hålla tummarna att det blir nån vinst nu då.. =)
Å nu är vi äntligen hemma igen, å har precis lagt N för natten. Ska strax hoppa i säng jag oxå.. Huvudvärken vill inte släppa taget riktigt.. =(


GodNatt!


Theresia

Vi grillade i lördags och vi fick också massvis med myggbett. har inte sett så många alls i sommar men plötsligt var de överallt och gick till attack.



Ojoj cheesecaka OCH dajmtårta! Inte illa. Det kallar jag kalas. ;-)



Jon har blivit riktigt duktig på att gå nu och springer hit och dit.



kramar kramar.



PUBLICERAT: 2008-09-02, 21:53:57 | URL: http://theresia-marissa.se

SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: