Till start




Borås Djurpark

2009-08-01 21:56:37

I torsdags bestämde vi oss för att det inte finns något dåligt väder, bara dåliga kläder. Vi packade ihop oss, mamma å brorsan å åkte till Borås Djurpark. Det gick bra att köra till Borås, igen. Vi hade uppehåll å lite sol ett par timmar, men sen började det regna. Monsun-regn ungefär. Men på med ponchosar, regnkläder, stövlar å regnskydd å upp med paraplyerna å så fortsatte vi. Det gick kanonbra. Visst är det roligt med fint väder, men det var faktiskt inte nån fara trots att det regnade. Vi var optimistiska.. =) N somnade vid noshörningarna å vaknade vid lejonen igen.. Så hon missade en del, men men.. Hon var ändå nöjd, för hon fick se en massa "pippi" som hon älskar.. =) (Skator, kråkor, småfåglar, hönor, pingviner, strutsar m.m.. ALLT som har fjädrar å/eller flyger är "pippi" å hon blir sååå glad när hon ser en.. =) Sötnos!) Å så fick hon en mjukispingvin av mormor som hon satt å höll i hela vägen hem. Å den är ju självklart en "pippi" =)
Nåt som var mindre bra var ju antalet sittplatser inomhus på den enda restaurangen på hela stället. Det var låååångt kö in för att få bord kan jag säga. Vi hade tur att gå in INNAN det började regna, så vi fick platser relativt smärtfritt.. Men det var riktigt dåligt att det inte fanns nåt slags skydd alls över borden som stod utomhus. Hade ju räckt med parasoller, så hade man kunnat sitta där ändå.. Men men.. Vi hade ju plats, som sagt, så ska väl inte klaga egentligen..
På hemvägen sen började det verkligen SPÖregna. Gick inte att köra fortare än 50 km/h å det var ändå för fort för att se nämvärt, trots att vindrutetorkarna gick på högsta fart.. =S Men vi lyckades köra ifrån det ovädret med blixtar å åska å regnregnregn till slut. Sen sprack det upp å blev finare å torrare ju närmare hemma vi kom. =)

 
 
 
 

På kvällen tog jag mig i kragen å åkte till tant K, för en liten tjejkväll ihop med henne å L å E. (å farbror A som oxå var hemma..) Nice. Vi såg på Seven Pounds (Jäkla bra film, kan inte säga annat..!) å käkade grönsaker med dipp å lite godis. =) Hade jättetrevligt, å klockan hann bli massor innan jag kom hem igen. N å pappa hade busat hela kvällen, å hon sov så gott när jag kom hem. Men hon ville upp före kl. 6 på morgonen dagen efter. Det tyckte inte jag, så det blev till att somna om i våran säng. =)



SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: