Till start




Alla hjärtans dag

2009-02-14 22:11:45

Nej, det blev inget kök. Det var för litet för att passa här.. =S Lite vemodigt, men vi letar vidare..!

Igår fick jag post. Från VästraGötalandsRegionen..
Det var min operationstid. Den är den artonde februari. (18/2 alltså..)
 PÅ ONSDAG!!!
Jag bara: What???

På onsdag redan? Hur ska T hinna få ledigt? Hur ska vi hinna fixa barnvakt? Hur ska jag hinna förbereda mej mentalt..?? *muttrar* Jäkla skit-sjukvård. Först får man vänta tre månader på en op-tid, sen får man bara några dagar att fixa ledighet å grejjer.. =S Fick iväg till apoteket då, å köpa Hibiscrub. Å Fragmin skulle jag köpa, det sa dom i november till mej. Men fanns det nått e-recept på det då? Nej, såklart inte.. *suck* Så nu måste jag ringa kirurgen på måndag. Hade visserligen tänkt göra det ändå, för jag vill veta lite om hur det ligger till med vinterkräksjukan.. Vill INTE ha vinterkräksjuka som nyopererad.. *skaka på huvudet* Säger dom att dom har det kvar, så skjuter jag nog upp tiden. Jag är livrädd för vinterkräksjuka.. =( Då får jag leva på vatten å bröd tills jag får en ny tid.. (inte för att jag gjort det hittills, men..)

Eftersom vi ändå var på apoteket på Överby, så passade vi på att ta en fika på EspressoHouse, som helt plötsligt växt upp som en svamp ur golvet utanför apoteket.. (?) å där hittade jag världens sötaste allahjärtansdags-bakelse/muffins, med polkagrissmak. Så en sån var jag ju bara tvungen att köpa till min valentino.. =) Han som ääääälskar polkagrisar. *haha* Så det passade utmärkt. Han har inte smakat på den än, men vi ska ta en liten mysfika nu snart, efter att lillan somnat.

På tal om hennes sömn, så var det bara en katastrofnatt. Nästa gick bättre, även om hon vaknade vid två.. Men med lite vaggning av pappa så somnade hon om ganska fort.. (å vi pustade ut..) å sov gott till morgonen..

Har glömt att uppdatera lite vad vi har haft för oss de senaste dagarna.. För det har hänt massa annat än det jag skrivit i bloggen hittills.. Först i onsdags tog vi en snö-promenad tillsammans med tant K. Sen efter det fikade vi lite, å när hon var tvungen at gå så kom T & lilla H å hälsade på å fikade med oss. När papporna kom hem blev det kinamat. Lite sådär lagom vardagslyxigt. =P Sen bakade jag muffins halva natten (nej, det tog inte ens en timme, men det kändes som halva natten.. *haha*) å på torsdagen kom A & ännu mindre H hit å fikade en stund med oss. Det var trevligt. Vi är ju gårds-grannar.. =) Så lilla N å minsta H kommer säkert att leka ihop här ute på gården sen när dom blir lite större.. =) Sen hade vi ju katastrofnatten där mellan torsdag å fredag. Å på fredagen var jag lagom mos i huvudet. =S Å då var T,H & J så snälla att dom ville bjuda oss på middag. Å det tackar vi aldrig nej till ju.. =P (För T lagar grymt god mat varje gång..!) Likaså den här gången.. =) Det blev "T's special" Bankad fläskfilé fylld med vitlökåörter-philadelphia, klyftpotatis å sallad.. *mumsmums* Sen var vi proppmätta. Å klockan hann bli ganska mycket så vi åkte hem. Idag har jag å mamma å stora N varit på vår traditionsenliga loppis-secondhand-runda.. =) Blev allt några fynd idag oxå.. En leksaksförvaring (limegrön/gul, skittuff!) några träklossar å nya kaffemuggar. Efter vi kommit hem blev det semlekrans-fika här hos oss, å sen en promenad med lilla N å mormor. Sen gjorde vi middag. Det fick bli potatisgratäng å stekt fläskfilé.. Det blev mumsigt värre.. Å så lite chokladfromage till efterrätt..
Sådär. Nu är det uppdaterat. =P

Nu ska vi fika lite.. =)
GodKväll!

P.s. Grattis till nytillskottet, Lisa & Mats! Vad ska lilla godingen heta? Hoppas Nemi å lillan blir bra kompisar nu..! =)


Theresia L. Marissa

Men kära nån då, med så kort varsel kan man ju inte få op-tid! sjukt...



Jag vill också ha polkagrismuffins!!!



Nu finns det tomtebilder osv på Jon på hemsidan ;-)



PUBLICERAT: 2009-02-16, 16:01:37 | URL: http://theresia-marissa.se

SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: