Till start




Going blond

2009-06-08 08:49:27

Yes, jag har blivit blond. Igen. Det där bruna var nog inget för mej, men har inte orkat ta tag i det förrän nu. Men jag undrar om jag ska behöva lida länge till för att jag färgade underhåret en gång för längesen? För blekningen har en förmåga att bli röd-aktig eller orange där.. =S Jag har iofs ett paket blekning kvar, kanske slänger i det i underhåret, så kanske det får en bättre nyans.. (?) Men men.. Håller på att vänja mej vid att se mej själv i ljust hår igen. Hajjar till varje gång jag går förbi en spegel..
Blond & inkognito =P
Såg ut som.. jagvetintevad på den här bilden. Så jag censurerade lite..

I helgen hände inte så mycket.. Vi har haft containrar här på området, så man kan röja ur förråd å slänga sånt man inte vill ha.. Skitbra idé tycker jag. *tummen upp* Annars kanske man aldrig får tummen ur å åker till återvinningscentralen.. Nu behövde vi bara släpa grejjerna ett par hundra meter. Vi hade inte så mycket att slänga, men mamma rensade å röjde ur sitt förråd ordentligt. Blev inte mycket kvar. Det är bra, för vi har ju inte bytt förråd sen vi bytte lägenheterna, så vi tänkte göra det nästa helg. Då blir det inte så mycket att flytta över. =) Vi har ju bara hämtat hit de sakerna vi behövt, typ barnvagnen.. =P Vi har varit lite lata, men man får ju passa på när man kan. Inte ofta man kan flytta utan att behöva tänka på att flytta med sej förrådet.. Vi har inte så mycket i vårat förråd. Men så har vi ju flyttat ganska ofta så vi har inte hunnit samla på oss så mycket grejjer heller.. Men i mammsens förråd är det värre. Men hon har ju som sagt röjjt ur nu, så nu är det inte så mycket kvar..
I övrigt i helgen så har vi inte gjort så mycket. Igår var vi över hos mamma å hälsade på på kvällen. I lördags kväll satt vi bara hemma å kollade på tv.. Skönt det med ibland.

Igår var det sista dagen med pencillin för N. Skööönt. Hoppas bara att det har tagit bort öroninflammationen nu oxå. Så hon får bli frisk.
Mammas å pappas älskling. <3
Nyvaken å go =)

Nej, nu är det frukostdags här. =)


Emma

Åh vilken tur att hon inte haft jätte ont av det, för det är inte roligt. Och va skönt att ni haft sista medicindagen =D. Här har vi BARA 5 dagar kvar. Haha. Ja tyvärr har Melvin ont av det men nu hoppas jag verkligen att penicillinet börjar verka snart. Var ni öronbarn när ni var små? Vi var det och läkarna har sagt till oss att vi kan räkna med att få ett öronbarn. Men man kan ju minska risken för honom att få öroninflammation vid varje förkylning så varje gång han blir förkyld kommer vi skölja näsan på honom. (tror det var det man skulle göra) Haha..

Kan BVC sköterskan kolla i örat på barnen? Vi ska ju dit på onsdag och jag tänkte höra om hon kanske kunde kolla om det blivit något bättre isåfall. =)



PUBLICERAT: 2009-06-08, 09:33:27 | URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Emma

Ja vi har också Kåvepenin men som sagt i bara 7 dagar. Konstigt. Hur många milliliter fick Nova?

Nä vi har/är också noga med att han får sova dom stunderna han vill sova. Det är ju ett måste.

Haha ja vi får hålla oss undan alla dumma förskylningar, synd bara att det inte är allt för lätt nu när han snart ska börja dagis..Haha =D Där finns det ju väldigt gott om bacillusker. hihi

Ha en fin dag



PUBLICERAT: 2009-06-08, 11:00:24 | URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Theresia Lilja

Håret ser bra ut, men du har nån svart gojja i ansiktet! Haha! Söt Nova ser ut på pyjamasbilden ;-)



Vi har lyckats hålla oss ifrån öroninflammationer och annat besvärligt än så länge. I förra veckan hade Jon feber dock. Jag tror det berodde på hörntänderna som ploppade upp i överkäken. Vi har tagit vara på tipset att använda nässpray vid förkylningar, som Emma kommenterat här ovan också. Det ska visst förebygga mot öroninflammation.



Denna veckan har i alla fall jag gott om tid till fika eller liknande aktiviteter :-) Det är en vecka mellan att skolan tog slut och jag börjar jobba. Tisdag eller Torsdag skulle i så fall kanske passa bra.



PUBLICERAT: 2009-06-08, 12:54:59 | URL: http://www.theresia-marissa.se
Emma

Hmm dessa dagis baciller..När ska Nova börja dagis?



Jasså ja men va bra, då kanske läkaren kan kika i hand öron. Det är ju läkarkontroll på onsdag. =)

Men då har hon ju fått mycket högre dos än Melvin för Melvin har bara 3,5 ml x2. Konstigt!!



PUBLICERAT: 2009-06-08, 21:29:31 | URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Theresia Lilja

Vi var allt på Skara sommarland förra året med, när Jon var ett år. Fast det är klart - det var inte så mkt för honom då. Han gillade plaskpoolen skarpt. Men vi vuxna tycker ju att det är roligt också :-) Det har blivit en tradition att campa där i början av sommaren. De har ett erbjudande då för två nätter och inträde i två dagar om man bokar tidigt.



Torsdag ja. Jag hämtar Jon på dagis kl. 13.45. (Han går 15 timmarsvecka). Skulle kunna åka direkt efter det. Om det inte är tänkt att killarna ska vara inblandade? :-) Tommy kommer inte hem förrän senare eller? Jimmy slutar halv fyra.



PUBLICERAT: 2009-06-09, 09:04:51 | URL: http://www.theresia-marissa.se
Theresia Lilja

Vi skulle kunna ta det i helgen istället? På söndag? Men ni kanske vill komma hit? Så kan vi vara ute.



PUBLICERAT: 2009-06-09, 11:46:24 | URL: http://www.theresia-marissa.se
Theresia Lilja

Eller nee, söndag går ju inte.



Lördag?



PUBLICERAT: 2009-06-09, 21:29:12 | URL: http://www.theresia-marissa.se

SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: