Till start




Sjukt barn..

2010-09-02 22:26:09

..litegranna iaf. Misstänker att hon har fått ögoninfektion.. :S Det varar å är geggigt i höger öga, å börjar även komma i vänster nu.. :( Lilla skruttan. Så hon å pappa ska åka till vårdcentralen imorrn bitti å förhoppningsvis få nånting som är bättre, å framförallt funkar bättre, än vanligt ljummet vatten. Det har vi kämpat på med idag. Badda, badda, badda.. Men men, det är väl bättre än ingenting iaf..
Får väl se vad farbror doktorn säger imorrn..

Annars har det inte hänt så mycket. Har jobbat å tränat, å sovit. Det är ju helt klart för få timmar på dygnet för att jag ska hinna med allt.. :S Men men, så är det ju ibland.. Älskling ägnade gårdagkvällen (/natten) åt att bygga ihop vår nya malmbyrå från IKEA, som han fick av sin mamma.. Så det ska väl bli lite ordning på kläderna i det här hushållet nu. :) Katten jublar (eller skulle gjort om han kunnat iaf..) för han har fått full tillgång till superroliga kartonger..! ;) Han klöser, kryper igenom å skuttar omkring på dom, å därimellan tar han en tupplur på dom. Världens bästaste present till en kissekatt kan jag lova!

Ang. träningen så har det gått bra. I måndags var det danspass, som var skitroligt å svettigt. I tisdags blev det aerobics, som var lika roligt, å svettigt, som vanligt.. :) Å igår var det ett spinningpass, som var svettigast av allt.. ;) Idag var det "vilodag" vilket för mig innebar att klättra omkring i träden på lotten å plocka plommon, å såga å ansa i körsbärsträdet. Det var värre än all träning sammanlagt den här veckan tror jag. Är helt död i kroppen nu. Fick ju släpa de enorma grenarna till brännhögen oxå, vilket tog musten ur mina redan trötta armar..

Imorrn är det jobb igen. Sista bokade dagen på hemvården.. Jösses, har det redan gått 8 (plus tre förlängnings-) veckor..??? Får väl se om Bemanningen hör av sig snart då angående jobb.. Men inte på söndag, för då ska vi iväg på dopning. Tant E's smågrabbar ska döpas. :) Ska bli roligt att träffa dom igen. Var ju eeeevigheter sen, dom måste ju ha blivit stora pojkar nu. :)

Näe, jag får nog gå å lägga mig känner jag. Vill hinna läsa lite innan ögonlocken faller ihop..


Elin

haha de är runda och goa! har strlk 68 :) haha

LÄNGTAR till söndag! då ses vi äntligen och livet kan återgå till det normala! ;)



KRAAAAM



PUBLICERAT: 2010-09-03, 13:12:43 | URL: http://kembar.blogg.se/
Amelie

Hur går det med skruttan? Stackarn. Hugo hade också ögoninflamation en gång. Inte så att det geggade, men han var sprängröd i ögonen och så. Vi fick en salva till honom.. Vad sa läkaren?

Tror du att hon är såpass frisk på söndag att hon kan umgås med folk? Vi åker inte till Hjo eftersom vi har blivit lite förkylda och stefans mycket infektionskänsliga och superdåliga (sjukmässigt sett) kommer dit i helgen. Och vi vill ju inte smitta henne. Så jag funderade på den där gympan om inte barnen blir sämre? Vad tror du?



puss!



PUBLICERAT: 2010-09-04, 08:31:40 | URL: http://elefteria.blogg.se/
Amelie

Haha. :D Men va bra. För man vill ju ändå inte träffa henne (inget illa menat) om hon smittar. För det är ju ganska smittsamt och jobbigt kan jag tänka. Stackars små. Jo Hugo ville inte heller ha sin salva. eller va de droppar till honom med tro?.. Hmm.. I alla fall så behövde vi också vara två för att ge honom den... Så tråkigt och man känner sig så elak verkligen :(



PUBLICERAT: 2010-09-04, 20:19:26 | URL: http://elefteria.blogg.se/

SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: