Till start
Säg den lyckan som varar..

2012-03-21 21:50:08

Ja, nu har man gått å blitt symaskinsreparatör på ledig tid.. Suck. För naturligtvis orkade inte symaskinen som stått i dvala i rätt så många år, med att sy såpass som jag råkade göra.. :S Den bröt ihop. Så nu har jag snart plockat isär den i molekyler för att se om det kanske är nåt enkelt fel som tillochmed jag kan åtgärda, för annars är jag rädd att det är skroten som hägrar för den.. :/ Har inte lyckats åtgärda felet ännu, men duktig som jag är så har jag lyckats peta på den tillräckligt för att pressarfoten inte heller funkar nu.. Redigt av mig. Men men.. Jag får ge det några försök till när jag orkar, så får vi se..

Hörde precis hur Nova hostade inne på sitt rum. :( Nej nej nej, vi vill INTE ha nån hosta eller förkylning!! Får bli vitlöksbomb till middag imorrn, å hostmedicin å c-vitaminer i överflöd för säkerhets skull.. Men nu har hon tystnat, å lillkillen har däckat av i sin säng, så nu ska mamman passa på att duscha.

Imorrn blir det BVC, ska bli roligt å se om han växt nåt sen sist.. Ska bli roligt å se om vi lyckas ta oss dit i tid oxå.. haha. Har ju Nova hemma den här veckan eftersom det går magsjuka på dagis, så planeringen att jag skulle åka till bvc efter dagislämningen sprack. Nu ska vi försöka få ordning på två ungar å en mamma imorrn bitti. Men det ska nog gå bra. ;) Har förberett lite nu ikväll, så det (förhoppningsvis) går litesmidigare imorrn.

Igår fick Nova inhandlat sig lite nya vårkläder förresten; En ny vårjacka, två par skor, nytt regnställ å ett par byxor. Å en solhatt. :) Å nya trosor. Så nu klarar hon sig ett tag.. Bara "stölvar" kvar att införskaffa, sen har hon allt hon MÅSTE ha. Sen kan jag handla det jag vill att hon ska ha.. Haha.. ;)
Lillkillen har ju en hel massa kläder, å idag fick vi en påse till av snälla Kalle. :) Så honom går det ingen nöd på..

Näe, just det ja, duscha var det ju.. *vimsig*SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: