Till start
BVC + update

2012-05-22 23:15:38

Idag var vi på BVC, å lillkillen han växer så bra så. (Å följer bvc-kurvorna, om det är viktigt..) Nu väger han 6605 g å är (enligt hennes mätning) 62 cm lång. Huvudmåttet låg på 41 cm den här gången.. Å så fick vi veta att även denna bvc-tant ska sluta. Suck. Börjar bli tröttsamt nu.. Nova är inne på sin fjärde på knappt fyra år, å nu ska vi börja byta tanter igen.. Om den här nya inte är VÄLDIGT bra, så överväger vi nog att byta BVC å VC till nån annan, faktiskt. Han fick sina vaccinationer oxå, så nu väntar man ju bara på gnället å febern, som ju säkert kommer som ett brev på posten nu när det är kalasdax i helgen.

Annars har det väl inte hänt sådär enormt mycket sen sist, vardagen rullar på, värmen har kommit för en stund, å vi har ju varit på kalas. :) Det var Novas bästis Hampus som fyllde 4 år den tolfte. :) (Har ju redan skrivit det, men nu har jag lyckats föra över bilderna från kalaset oxå, tänkte bjuda på några lite längre ner..)

Hostan är bättre här hemma iaf, Nova har ingen alls längre, å Mio är mycket bättre. Han blir lite hes ibland, å verkar vara lite slemmig i halsen imellanåt, men det går över fort nu.

Vi har varit ute en massa på gården å på lotten å Nova har äntligen fått upp sin gunga därute. Hon var så söt när hon fått den, för vi satte den såpass lågt att hon ska kunna komma upp på den själv, å medans vi andra satt å fikade så gick hon ut till gungan. Efter en liten stund hörde vi frustrerande ljud å efter ännu en liten stund hörde vi mamma-mu-sången "Jag förstÅR inte, för det GÅR inte.." Haha, vi fick ett gott skratt iaf. :) Men nu kan hon komma upp på den själv, så nu kan hon gunga i timmar om hon vill. :)

Annars har det vart playdate med alla grabbarna ute på gården, å så har jag å Mio lunchat med Amelie idag, å sen kom tant Kim hit å picknickade med oss ute på gården. :) I övrigt har jag grejjat med födelsedagsförberedelser på kvällarna när ungarna lagt sig. För Nova fyller ju 4 år på torsdag.. (!!!) Stora stora tjejjen nu. :) Så på torsdag blir det lite födelsedagsfika med deras pappa här hemma, å på söndag blir det födelsedagskalas för hela slanten. :) Vi har gjort jättefina inbjudningskort som hon skickat till sina kompisar. :)
Å ås har vi umgåtts med Natalie å kusin Vincent, å gick en kvällspromenad med dem å hundarna när morbror Kim kom hem från jobbet.. :) Mio tyckte iofs inte att sista halvan av promenaden var kul alls, så det fick bli en stressig hemväg.. ;)

Näe, jag inser att jag borde gå å lägga mig, ifall lillkillen blir en gnällfis inatt.. Kanske hinner få nån timmes sömn iaf.. Ni får hålla tillgodo med bilder!

Hampus kalas:


Utedag med ALLA grabbarna Grus å Nova.. :)
Lille knubbisen som växer så bra å redan har blivit tre månader (!)


Nova gungar:


Kvällspromenad med morbror Kim, Natalie, kusin Vincent och deras hundar:
 
(dopp i Kodammen på Hörlycke..)

Avslutar med en bild på en mycket nöjd tjej, som fick en sverigedräkt idag :)

Den matchar nog fiiiint till Suomi-tjocktröjan ;)
Här är vi "välbalanserade".. ;PSKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: