Stressig, men bra, dag

2009-05-29 00:05:44

Ja, idag har jag stressat.. Oj, vad jag har stressat. Först var jag lite nervös att vi inte skulle hinna till BVC i tid, för N valde att sova middag jäääättelänge.. Bra iofs, men jag blir såå stressad av att ha tider att passa. Sånna viktiga tider oxå.. Men ja, vi kom i tid. Fick vänta några minuter, så N hann röjja järnet inne på VC å hälsa på alla i personalen. =) Å riva ner lite broshyrer å sånt.. =P Sen fick vi komma in, då blev hon plötsligt stel som en pinne, å verkade livrädd för farbror doktorn. =S Stackars liten. Men hon ställde sej bestämt med ryggen åt honom å kollade i leksakslådan istället. (smart tjejj..) Kläder av, å upp på vågen. Näst intill exakt 11 kg nu. Ojoj. =) Å sen längden, 76.5 cm (bara ökat liiite sen sist) å sen var det läkarundersökning. Det var inte så roligt. Stetoskåpet var nog kallt. för hon försökte vifta bort det hela tiden.. Vet inte om han fick hört så mycket. Men hon var lugn å tyst iaf. Sen fick hon sprutan. Det var INTE roligt. Men det var nog mest för att vi höll fast i benet för att hon inte skulle rycka undan det.. Gick jättebra direkt efter. Sen gick det inte så bra längre.. =S Farbror doktorn tittade i öronen. INTE ROLIGT! N stortjöt å skruvade sej i mitt knä, å ville inte alls vara med. Dessutom var ju inte resultatet så roligt heller.. Öroninflammation. I vänster öra. Inte så farligt rött å inget svullet, men lite. Så det fick bli pencillin. =( Kan ju vara därför som hon varit på så dåligt humör de sista dagarna..

Nåja, iväg till Överby bar det sen, för att träffa T & H. Lite shopping å lunch, å sen stressa stressa hem igen. För kl. 18.00 kom köparna till vagnen. Å dom verkade överförtjusta å tog den på direkten. =) Så direkt när jag skrivit färdigt här, så ska jag gå in på blocket.se å ta bort annonsen.. (Jippie! Lite extrapengar! Gött mos!) Å mera plats i förrådet nu när den är borta.. =)

Sen fick jag stressa å göra mej iordning å åka in till san, för idag var jag, tant K å tant C på premiären av årets "musikal" En Mänsklig Historia, som gymnasieeleverna på mitt gamla gymnasium satt upp. =) (Å för er som inte vet, så var jag ju själv med i "min gröna ungdom" *ehurm* å gjorde en bejublad *ehurm host host* roll som läspande flata i antikens Grekland *haha*) Det var jätteroligt att se den igen. Kunde alla sångerna utantill. Fortfarande. Å nu satte dom sej på hjärnan igen.. =S Har tagit mej 6 år att glömma dom, nu får jag börja om igen.. *haha* Men den var nästan lika bra som när vi gjorde den. (Ja, jag tycker faktiskt att den var bäst när vi gjorde den.. *egoego*) Men det är inte så lätt att få ihop hela den mänskliga historien, så det var ju en 3-timmars-föreställning. Så nu är jag, äntligen, hemma igen. *pusta ut* Har lite saker att göra här hemma, å sen är det hoppisäng som gäller.. Älsklingarna ligger redan därinne å snarkar.. =P


Nu orkar jag inte skriva mera. Bilder får bli imorrn istället.. GodNatt!

Halsbränna, pasta & swimmingpool

2009-05-27 22:42:02

Halsbränna.. =S *blää..* Inget kul. Har haft det hela kvällen.. Ska nog ta en Omeprazol innan jag går å lägger mej, så jag får sova ordentligt. Finns nog inte många saker som är värre än att vakna av halsbränna.. =S

Idag har det varit en gnälldag. Det är nog dom dumma tänderna. Men vi har härdat ut, med en massa gos å bus. När pappa kom hem så blev det middag, Pasta Carbonara. Det är mums. Å sååå lätt att göra. (*hmm..* varför gör jag inte det oftare?) Å N fick en egen tallrik. Å mumsade på utav bara den. =) Tyckte det var riktigt gott. Men det där med sked är svårt, då hamnade det mesta på golvet. Men ganska snart upptäckte hon att hon ju har andra verktyg; Händerna! =) Då gick det superbra! Blev lite kladdigt bara.. Men men.

  
Hemmagjord Pasta Carbonara är MUMS! =)


Blev för mamma att städa efteråt..
För er som inte vet: Makaroner är inte det lättaste att få upp.
Särskilt inte om dom är kladdiga av pastasås. Å halvmosiga.. =S

Sen fick vi för oss att kolla så att N's nya swimmingpool (plaskpool snarare) som hon fått av sin morbror å Nat i födelsedagspresent var hel. Så den blåste vi upp. N tyckte det var helfestligt. Sen när den var färdiguppblåst var den inte riktigt lika intressant dock.. Men men.. Det blir den nog i sommar när vi fyller den med vatten.. =)


N påväg ur poolen..
(notera de snygga hawaii-shortsen hon fick av farmor å L)


Poolen
(Svamparna tillhör. Dom ska sitta på kanterna. Accessoarer..)

Nu ska vi njuta av varsin portion chokladpudding. Det är vi värda efter allt blåsande å flåsande för att få upp den där poolen.. (Särskilt älskling, han gjorde det mesta av jobbet..)
Imorrn är det dags för ett-års-kontroll på BVC. Ska bli intressant å se hur mycket hon växt. =) Mindre roligt med spruta förstås.. =( Sen blir det storhandling, då vi äntligen får pengar imorrn.. =)
Det är alltid för mycket månad kvar i slutet av pengarna, hur kan det komma sig? =P

GodNatt!

Tänder på G

2009-05-26 22:37:25

Ja, nu har N tänder som är på väg upp. Igen. Jisses. Känns som att hon borde ha hur många som helst nu.. (?!) (..men hon har "bara" 6 stycken än så länge..) Nu är det värre den här gången dock. Det är tänder längre in som vill tränga upp å är nog på god väg, för det är rejält svullet på båda sidorna.. =S Stackars liten som har jätteont imellanåt.. =( Det är nog tre eller fyra tänder på väg, samtidigt. Förstår att det gör ont på henne.. *ont i mammahjärtat* Ikväll ville hon inte ha kvällsmat, å var jättegnällig, så hon fick en alvedon. Då somnade hon nästan med en gång. Å sover fortfarande, så det gjorde nog gott.. Hoppas hon (och vi, men det är sekundärt..) får en bra natt. Jag var uppe ett par timmar med henne inatt, å det känns idag..

Annars har vi varit å lunchat med T & H idag. Det var trevligt. Förutom att N var på sitt sämsta humör, så det blev ingen långsittning den här gången.. När vi kom hem har vi städat iordning lite å jag å N tog ett bad, å lekte med den skojjiga badleksaken som hon fått av H i födelsedagspresent. Den var rolig, tills den sprutade vatten i ansiktet på henne.. =| Då ville hon inte bada mera.. Hon hatar verkligen att få vatten i ansiktet. Inte om hon själv plaskar å leker, men typ duschstrålen, eller bara om det rinner ner från håret.. (?) Men vi fick iaf tvättat av oss å pappa tog upp henne å smörjde med babyolja å gosade lite i soffan. Då var den elaka badleksaken glömd..


Skojjig så länge den höll sej på avstånd..

Det är så roligt när N får för sej att härma vad man säger, eller vad de säger på TVn å sånt. I morses så skulle katten gå på lådan, å det vet ju N att där får man inte vara, så då sa hon "Näjj Näjj katt" å sen när han inte lyssnade så gick hon fram till lådan å bankade på den, å katten flög ut som en raket, å då sa hon "Busunge" å skrattade åt honom. (Stackars katten, han fick hålla sej en stund tills hon hittat nåt intressantare, så han fick gå på lådan ifred..)
Sen säger hon "baa" till alla ballongerna som ligger här hemma (rester från kalaset..) Det är ju förstås ett långt ord, så det är inte så lätt.. Men "baa" funkar ju bra. Det är ju rätt, det bara saknas lite. =) Sen säger hon "Däh lampa" å pekar på alla lampor hon ser nuförtiden. Så söt, min lilla pratkvarn. Å om man frågar efter lampan, tvn, datorn eller katten så pekar hon å svarar "däh!" å sen klappar hon i händerna. (antaligen för att vi gjort så, å sagt bravo bravo när hon gjort rätt.. ) Å nåt som hon säger hela dagarna är ju "tacktack". Heeela tiden. Men det är så sött. =) Hon nickar oxå (eller skakar på huvudet om det inte passar damen..) som svar om man ställer vissa frågor. Typ "Är du hungrig?" eller "Ska vi byta blöja?" eller "Vill du ha gröt?"

Framsteg framsteg.. Ojoj. Det går undan. *skakar matt på huvudet* Jag hänger inte med. Men det är bara att le å se glad ut å låta henne hållas, för hon sköter ju det där helt själv, utan att jag (eller nån annan) lägger mej/sej i.. Hon snappar upp saker överallt. Typ som när T kallade H för surpuppa en gång när han inte var på sitt vanliga strålande humör. Det gick två sekunder, sen tittade N på H å sa "puppa!" *haha* Klockrent..!

Nu ska jag gå å lägga mej, å hoppas på några fler timmars sömn inatt..
GodNatt!

Utedag

2009-05-25 23:02:05

Ja, idag blev det verkligen en utedag. Åkte iväg till T & H med en hel kasse full med fika =) Sen promenerade vi iväg till en park med en liten lekpark. Jättemysigt. Vi satt i skuggan å fikade (å med det menar jag ju då inte "satt å fikade" utan mer: jagade runt barnen, passade så dom inte stoppade nåt konstigt i munnen, inte slog andra barn, inte snodde en massa fika eller åt en massa sand, å däremellan hann vi trycka i oss lite smörgås å en bulle.. typ..) under ett träd, å hade en jääättetrevlig dag. =) Även om jag inte lyckades smörja in mej helt med solskyddskrämen å brände mej därför i nacken.. =S Men det var ändå en bra dag. (Jag kom ju ihåg att ta med krämen, inte illa det..!) Vi håller alla tummar för ännu en dag med fint väder imorrn, för då blir det mera utelek å fika. =P *vägrar tro på SMHI som lovar regn å molnigt imorrn..*
Nu ska jag be älsklingen smörja in mej lite mera på nacken, å sen är det bums i säng, för jag är jääättetrött nu faktiskt. Ska nog hinna med en muffins å ett glas oboy först bara.. =P *Hehe*


N i sin nya snygga tröja
som hon fick av T & J & H i födelsedagspresent.. =) Så fin.
Försöker hålla sej i skuggan..

GodNatt!

Nova 1 år

2009-05-24 22:21:48

Idag är det Novas ettårsdag. Jisses. Redan säger jag bara.. Vilket år det har varit. *blir lite nostalgisk* Får nog skriva ett litet minnas-detta-året-inlägg nåndag.. =)

Ja, självklart har det varit kalas idag då. För hela slanten. Jag var uppe med tuppen (nästan iaf..) å bakade cupcakes, chokladkaka å gjorde tårtor.. Sen kom N's mormor å hjälpte till. Vilken tur.. Tror inte jag hade hunnit med annars.. Blev lite dumt, för igår hade N feber hela dagen. Inte så farligt på morgonen, men mot kvällen närmade den sej 40-strecket.. =S Inte kul. Stackars lilla hjärtat.. Men hon fick en alvedon å sov gott hela natten sen.. Å imorses hade hon bara lite förhöjd temp, å har inte haft feber på hela dagen. Som tur var. Inget kul att vara sjuk på sitt kalas.. =S Men jag tror att det är tänderna som spökar lite, för det är alldeles rött å svullet på sina ställen i munnen på henne.. Tänder längre bak i munnen som försöker ta sej upp. Får se hur det blir framöver.. Än har dom inte ploppat upp..

Kl. 14.00 var det iaf dags för kalas. Alla kom nästan samtidigt. (Förutom N's farfar å M som varit här å fikat lite i förväg.. Å N's farmor å L som var fast i sin stuga.. =S) Det blev helt fullt här i lägenheten.. Men barnen uppskattade N's rum iaf. Vi har ju fått iordning hyffsat nu, å flyttat in en hylla å hennes garderob å alla hennes leksaker dit. Det är inte färdigmålat, inte tapetserat å inget nytt golv än, men det kommer.. Det duger som det är just nu till lekrum iaf..
Det kalasades på bullar, kakor, frukt å tårtor.. Dracks kaffe å dricka å var allmänt jättetrevligt. =) N fick massa fina presenter. Tack så mycket! Hon tog sej en sen tupplur sen, å är alltså fortfarande vaken.. Hon skuttar runt här i sina nya gummistövlar som hon fått av mormor, å leker med sina grejjer.. Å sparkar då å då på en ballong.. =) Men hon börjar nog bli lite tröttare, för det är inte riktigt samma energi längre.. Ska nog försöka lägga henne snart.. Men hon har nog haft en bra dag, det tror jag iaf.. =)

Här kommer lite bilder..


Så här glad är man när man fyller 1 år..! =)


J hugger in på tårtorna. =)


Ljusutblåsning med pappa

  
N i sina nya gummistövlar =)


N i sitt "lekrum".
Lite stökigt efter att alla barnen röjjt runt där i ett par timmar..


Grattis mammas å pappas älskade lilla ettåring!
Hoppas du har haft en underbar dag..!
*pusspusspuss*


Nu ska vi gå å lägga oss..
GodNatt!

Fika å blomblad

2009-05-22 00:04:49

Idag var vi över hos våra kära grannar A & lillaH (å S..) å fikade lite, å N fick prova en klänning som A sytt. Jättefin å mysig. Inte riktigt N's stil kanske, men den var ändå fin tycker jag.. =) Å N röjjde runt järnet som vanligt, å försökte mata hunden med hans egen leksak. Men han var inte sugen på att leka. Så då försökte hon ge den till lillaH istället.. Men hon hade nog roligt iaf. Förutom när hon kröp in UNDER lillaH's gåstol å fastnade.. Haha, såg skojigt ut. Men fick dra fram henne snabbt, för tålamodet var inte på topp idag.. Å lillaH har blivit sååå stor. Å söt. Han bara skrattar hela tiden. En unge i min smak.. =) Skrattar å ler å hoppar å dansar så gott han kan.. =)

Efter fikastunden åkte vi med N's mormor ut till lotten. Blev helt plötsligt jättehärligt väder å sådär lagom varmt.. Toppen! =) Blev mera fika å N röjjde järnet igen. Som vanligt liksom.. =P Päronträdet hade blommat över, å tappat ALLA sina blomblad rakt ner på gräsmattan, å där låg dom kvar. Det såg nästan ut som att det hade snöat.. (!) Försökte ta några bilder, men det var inte så lätt att fånga på bild.. Försökte kratta ihop det lite, men det var lönlöst.. =S Dessutom har grannen ett körsbärsträd som inte har blommat färdigt än, så det lär bli MYCKET mera att kratta frampå. Så vi gav upp det för idag.. =P Men vad är det med maskros-fröna?? Dom är ÖVERALLT! Hela luften var full av dom idag.. Gick ju knappt att andas utan att man drog in femtio stycken genom näsan.. =S Blää.. När ska dom sluta flyga runt? Det var nästan obehagligt mycket alltså.. En regnskur skulle inte skada tror jag.. Dessutom satt det fast massa sånna i gräsmattorna överallt.. Såg ut som att gräset hade möglat å blitt sådär hårigt.. =S Flera centimetertjockt lager låg det på sina ställen.. Uäck! Måste varit alla miljoner maskrosor som samtidigt släppt iväg alla fröer som dom hade.. =|

Sen åkte vi hem, å det är väl ungefär det vi har fått gjort idag.. Har ägnat kvällen sen N somnade till att klappa å borsta å smörja in katterna.. Ja, alltså.. Dom får sån där typ balsamspray som ska masseras in i pälsen å hårbotten (heter det så på katter?) eftersom dom blir så himla statiska annars.. Hade tänkt klippa klorna oxå, men dom sprang å gömde sej efter insmörjningen, så det får väl bli imorrn istället..
Nu ska jag lägga ut lite bilder här, sen är det hopp-i-säng för min del. Imorrn ska vi måla i N's rum. Igen. Tycker inte att vi gör nåt annat.. Men vi har fått mera färg nu, så det är bara att köra på. Nångång ska det väl bli färdigt.. Tänkte ha det såpass färdigt till söndag att man kan ställa in alla N's leksaker å grejjer där, så det blir mer yta i vardagsrummet för kalaset. =) Hoppas vi hinner..

Nåja, bilder var det ja.. Varsågoda!


Lilla monstret fick tag i mina postit-lappar.. Då såg det ut såhär i hallen sen.. =S


N ger NallePuh en kram.. =)


Mitt i päronträdsblombladshavet..

 
Gjorde inte så stor nytta med krattan, som ni ser..

 
Smultronen börjar mogna, å snart kan vi äta jordgubbar..! =)


GodNatt!

Gå gå gå

2009-05-20 22:38:53

Japp, ikväll tog jag mej i kragen å tog en rask promenad. Blev väl en halvtimme - trekvart sisådär... Tänkte inte på tiden när jag började.. Men usch! jag måste köpa nya gåingskor..!! Ajaj, nästan kramp i vaderna efter några meter bara.. =S Blää.. Å det höll i sej heeela vägen. Inget kuligt alls. Å jag som hade strechat å allt.. Hjälpte inte ett dugg. =( Har strechat nu när jag kom in oxå. För det ska man göra. Å jag som har ett förlutet som idrottare (tro det eller ej..) vet ju hur viktigt det är med sånt.. Å dessutom totalt otränad. Så ska jag vara ärlig så vågade jag inte ge mej ut på nån ordentligt rask promenad utan att först strecha.. Vill ju kunna röra på mej imorrn oxå, liksom.. Inte stappla runt som.. ja.. jagvetintevad. =P
Men vad hurtig jag känner mej nu ändå.. =D

Idag har vi iaf vart på stan en sväng med käraste T & H. Jag hämtade ut biljetterna till Ladies Night. =) (Det var ju på tiden.. *ehurm*) Men nu har jag dom här. Nu ska jag bara hålla reda på dom tills oktober. Det blir ju värre förstås.. Får tejpa fast dom på kylskåpet eller nåt.. Nåja, vi fick iaf lunchat på stan å H fick sej ett par nya skor. Såå fina. Funderar skarpt på att köpa "tjejj-varianten" av samma sko till N. Den var skittuff. Men ska nog kika runt lite först.. Har ju lite svårt att bestämma mej som bekant.. *veligpotta* =P I första hand ska vi införskaffa stövlar iaf. Så att vi kan vara ute när det regnar. =)

Nu tänkte jag bara varva ner lite framför tvn, å sen är det läggdags..
GodNatt!

Nu var det klippt..!

2009-05-19 22:59:56

Japp, nu är man nästan (nästan) korthårig. Inte riktigt kanske, men det känns så just nu.. Har fått hjälp av M att frisera till kaluffsen idag. Vi beslutade att strax nedanför axlarna var en bra längd. Alltså fick hon klippa av ca 15-20 cm på längden..! =O Å sen tunnade hon ut. Klipp klipp klipp! Å det blev en stoooor hög med hår på golvet.. Men nu är det så skönt! *pustar ut* Kan inte fatta hur jag kan ha så tjockt hår.. Men nu är det tunt, fint å en frisyr. Det var längesen.. Eftersom mitt hår är så tungt så är det svårt att få till några frisyrer så fort det blivit lite längre.. =S Men nu är det kort. *skitnöjd* =D Kommer ju ta ett tag innan man fått ställt in hjärnan på rätt schampo- och balsammängd bara.. =P

 
*gah!* Vad svårt att få en bra bild när man ska ta på sin egen nacke, typ.. =(


Här är en bild på N igår, under lasagnekaoset.. =)


Här hade vi kommit halvvägs. Det blev myyyycket värre sen. Haha..

Nu är det LOST som gäller, sen sängen..
GodNatt!

Rebell

2009-05-18 23:40:23

Ja, ikväll var jag rebellisk. Jag duschade efter klockan var 22.00.. No big deal, egentligen, men jag försöker ju föregå med gott exempel inför våra kära grannar som inte verkar äga en klocka ens. Dessutom har dom ingen koll på vilken tid på dygnet det är, å duschar mitt i nätterna bl.a. (vet att jag tagit upp detta irritationsmoment förr i bloggen..) Vi har ALLTID följt reglerna, å inte spelat musik, diskat, tvättat eller duschat efter 21.30 å det är mestadels tyst här hos oss 22.00 om kvällarna.. (kanske därför som vi hör grannarnas "regelbrott"?) Men idag var jag tvungen att duscha. Mitt hår var såååå äckligt.. =( Å älskling var iväg å visade den gamla 99:an för en spekulant å kom hem sent, så jag fick snällt vänta. Å grannarna fick snällt stå ut med min superspeedsnabba dusch. (tog säkert inte ens fem minuter..) Men nu har jag nytvättat rent å väldoftande hår.. =) Synd att jag blir tvungen att fläta det nudå, innan jag går å lägger mej.. =S Annars lär jag få en nära-döden-upplevelse inatt, när jag vaknar av att ha snurrat in mej i håret, som dessutom trasslat ihop sej till ett skatbo. Å för att inte tala om vilken bad-hair-day det skulle bli imorrn om jag inte flätade det.. =O

Annars idag har vi inte gjort så mycket. Det vanliga typ.. Men idag har vi varit inne hela dagen.. Tror att det var vädret som gav mej en sån irriterande huvudvärk, så jag orkade inte gå ut nåt idag.. Får bli imorrn istället.. Det märktes lite på N's humör faktiskt, har inte varit det bästa i eftermiddag. Hon totalvägrade att sova tupplur nr.2, så hon var jättetrött nu ikväll..
Men fick iaf en sovmorgon imorses.. N vaknade inte förrän 11 nångång, så jag fick sovit till 10 iaf.. Å hann äta frukost i lugn å ro.. (lyx!) =) Får se hur hon behagar göra imorrn. Vaknar säkert före tuppen, för att kompensera för den långa sovmorgonen imorse.. *neggopeggo*

Hann med ett äta-själv-pass oxå förut, slutade i katastrof. Som vanligt.. Haha. Hela ungen var orange å det blev ett snabb-bad efteråt, för att skölja ur lasagnebitarna ur håret på henne.. Men kul hade vi! Värre efteråt när man måste städa.. =S Brickan är inte vit längre, utan orange. Eller lasagne-färgad. Haha.. Får skrubba med nåt effektivt imorrn.

Nej, dags att fläta håret å sen sooova.. *gäääsp*

Godnatt!

Ingen fara på taket

2009-05-17 23:07:03

Nej, det var nog ingen fara från början heller, men bättre att ta det säkra före det osäkra så att säga. N vaknade ganska lätt varje gång vi väckte henne, å pupillerna var lika stora å hon hade ingen bula eller ont nånstans.
Å idag har hon varit precis som vanligt. Inte ens ett blåmärke fick hon.. Det var nog hennes hispiga föräldrar som förstorade "fallet" lite.. Men men.. Hon är samma lilla vilding idag.. När vi var ute hos hennes gammelmormor å -morfar så hade hon händerna fulla med grus som hon nog skulle visa för katten. Men då låg ett av hjulen, som pappa höll på att byta, i vägen, så hon snubblade på det. =S Å eftersom hon hade händerna fulla så ville hon inte ta emot sej med dom.. Ajaj. Stöp rätt i asfalten med näsan först.. Eller ja. Överläppen å lite kindben. Det var där hon skrapade i sej iaf.. Jösses, det ÄR verkligen såhär det ska vara nu, va? =S *halvpanik* Ramla å skrapa å gråta å leva å överleva typ.. *puh!* Det är nog bara att inse att det inte är första, å lär absolut inte vara sista gången hon ramlar.. Måste köpa hem plåster *skriver en minneslapp* Det kommer nog till användning..

Annars idag har vi fikat i åsaka, bytt däck på bilen, hälsat på N's farfar å M&E. Sen åkte vi hem å glömde köpa gröt. =S Fick dammsugit å diskat, startat en tvätt å hängt upp, hängt upp ampeln på framsidan, burit ner lådor å gåstolen i källaren. Dessutom har jag vart över å klippt mamma, varit i hennes förråd å snokat reda på det andra regnskyddet som jag ska skicka med när L kommer å köper den svarta vagnen. (Har jag skrivit det förresten? Att jag har en köpare? Nåja, nu vet ni iaf..) Klippt den där förargerligt förlånga luggen som petade N i ögonen (blev en halv cm kortare iaf..) å T har varit i affären å köpt gröt å bananer. =) Produktiv dag.
Så nu är jag heeelt slut.. Bränt mej i solen har jag gjort oxå. SMHI ljög om vädret, å lovade regn, men det blev strålande sol istället.. Å jag som var inställd på regn smörjde (smorde?) inte in mej innan vi åkte hemifrån. Så nu kliar det å svider sådär i huden som det gör när man varit ute i solen hela dagen.. =S

Nej, dags att gå å lägga sej. Det är ju en dag imorgon oxå. En måndag om jag inte är ute å cyklar..? =P
GodNatt!


Skrapsår under näsan, stackars lilla vilding..
*vill ta kameran*

Observation å melodifestival

2009-05-16 22:44:23

Idag var vi på H's ettårskalas. Smarriga tårtor å fina presenter. N hjälpte så gärna till att öppna presenterna. SÅÅ nyfiken var hon verkligen. Ska bli roligt att se hur hon reagerar på sina egna presenter sen på sitt eget kalas. =P Hon var på sitt bästa humör mest hela tiden, å det gjorde inte ens nåt att hon inte fick leka så mycket med H's leksaker.. =P Men Duplo-kartongen var ändå bäst tyckte N.. Haha..

Sen åkte vi ut till lotten en sväng. Det var faktiskt riktigt skönt väder mest hela tiden.. =) Fikade lite å N fick hälsa på alla "foffarna" (hundarna) där ute.. Lyckan var gjord! =)

Nu ikväll har vi inte gjort så mycket.. När vi började titta på melodifestivalen på TVn, så blev N trött å började åla runt å tramsa sej som hon alltid gör. Inte så käckt att hon gjorde det uppe i soffan bara.. Hon trillade ner! =S Slog först i huvudet i soffbordet, å sen landade hon på rygg på golvet. (slog inte i huvudet igen, som tur var..! Dessutom så gled hon ner, så det var inte nån duns direkt..) Så det var ju bara att trösta å trösta å sen ringa sjukvårdsupplysningen. Fick en skitbra sköterska där, som var förstående å trevlig. Nu har N somnat, till slut, å det är väckning varje timme i 4 timmar som gäller nu, för att se så att hon inte har fått hjärnskakning. Kändes inte som att det var nån fara egentligen, för hon slutade gråta ganska snabbt, å har inte nån bula eller nåt å hon verkar vara precis som vanligt. Å pupillerna var lika stora hela kvällen.. Men vi ska ändå observera henne å se så att hon är lättväckt fram tills kl. 2.. Stackars lilla hjärtat. Vilken otur att sluta en sån bra dag på ett så hemskt sätt.. =S

Imorrn får vi se hur hon mår, å utgå ifrån det, å se vad vi hittar på.. Troligtvis kommer hon nog känna sej lite ledbruten, stackaren.. =S Men vi håller alla våra tummar för att det har gått bra.. Som sagt så var det tur att det inte var nån rejäl smäll.. Då hade nog mammahjärtat brustit.. =( Men som tur i oturen, så tog soffbordet den större smällen.. Inte för att det var nån stor smäll egentligen.. Men ändå. Stackars stackars lilla älsklingen..

Är det såhär vi ska ha det nu när hon har börjat klättra omkring överallt?
Hjärtat i halsgropen hela dagarna?


Nu får det nog bli en kopp kaffe om jag ska orka hålla mej vaken till 2 inatt..


Presentöppning
N hjälper gärna till, här har hon fått tag i presenten
(som H ratade till förmån för kuvertet..)
Notera: Snygg gräsklippare i bakgrunden!
(Den fick han av oss.. =P)


Wiie! En foff foff som vill pussas! =)
(det är tungan, inte tänderna på K, ifall ni undrar..)


En tröttis

Helg igen.. =)

2009-05-16 09:43:49

Ja, nu är det helg igen.. Veckan har snurrat på utan att vi för den delen har haft en massa för oss.. Har ju varit lite trevligheter, å så har vi varit ute på eftermiddagarna å gungat å sådär.. Å på lotten å igår fick vi åka å handla lite.
Å nu är det lördag. Å jag fick sovmorgon! När N vaknade 7.30 idag så gick älsklingen upp med henne å jag somnade om till 9.. =) Det var skönt.

Idag är det kalas för H. Vi får inte glömma presenterna.. *går å lägger ut dom i hallen* Skulle ju bli lite pinsamt.. Haha. =P
Måste en sväng förbi containern å slänga en massa bös som står på loftgången å tar plats. Är så trött på att städa iordning där nu.. Detta blir tredje gången. Så fort jag fått iordning så flyttas nånting nytt ut, mellanlandar där på väg till containern oftast.. =( Men idag sa vi att vi skulle försöka få bort skiten..
Måste till FH oxå å hämta ut biljetterna. Hade ju helt glömt bort dom. Hade nån liten bild i min hjärna på att det skulle komma ett meddelande eller nåt när de finns på plats. Men så var jag inne på ticnet's hemsida å läste, å där stod det ingenting om det. Så det är nog bara att gå dit å hämta dom..

Sen efter kalaset blir det kanske att åka ut till lotten. Är så härligt att vara där.. =) Som en liten sommarstuga.

Nu ska jag gå å se vad jag ska ha på mej till kalaset..

Have a nice day!


N plockar blommor


Blåa ögon å blonda lockar <3
Detta var efter badet igårkväll..
Man ser verkligen lockarna på den här bilden..

Trädceremoni å Herman

2009-05-13 22:43:57

Nu har lilla N precis somnat. Hon sov sina två tupplurar så tidigt idag, så när vi åkte i bilen ut till överby så somnade hon, å sen slumrade hon en liten stund på hemvägen oxå. Så hon hann ladda batterierna tillräckligt för att hålla sej vaken tills nu..
Igår var det H's födelsedag, så vi tog oss hem till dem för en födelsedagsfika. Så trevligt så. =) Blir ju kalasande i helgen oxå. *ser vi fram emot* =)
Igårkväll var vi vid Storegården, på "trädceremoni". Det var käckt. Massa massa barn med föräldrar å släktingar, kulturskolan sjöng å nån snubbe höll ett tal. Det är nämligen så att Trollhättans Stad planterar träd runtom i stan varje år, som dom "ger" (eller dedikerar..) till alla barnen som föddes det året. Så 8 spinkiga träd i Storegårdsparken är N's å hennes årskullskompisars (2008). Bra initiativ. =) Sen fick alla barnen glass. Det var mumsigt tyckte N.

Idag var vi en sväng ute på lotten i eftermiddag, efter att N's mormor slutat jobbet. Dom busade runt lite där medan jag stack iväg en snabbis å handlade.. Sen fikade vi när jag kom tillbaka. N äääälskar vattenmelon. Haha. Hon var helt galen. Skulle hålla själv oxå, å äta, så duktigt så. =)

Sen åkte vi hem, å jag passade på att baka Herman. Ja, för er som inte vet så är Herman en kedje-surdegskaka. Jag fick honom av kära A för 10 dagar sedan, å sen dess har han bott på diskbänken. Å idag var det dags för tillagning. Så nu sitter jag här med en bit Herman. Han blev himla god faktiskt, men chokladälskare som jag är, så hade jag gärna haft i lite mer choklad. =) Å jag har skickat vidare en del av min Herman till mamma, som nu får ha han på sin diskbänk i 10 dagar, å sen ge en bit av sin till nån annan, and so on and so on.. =) Men kan iaf meddela att min Herman blev god iaf. *tummen upp*

Nu är jag trött, så jag ska nog gå å lägga mej. Satt uppe waaaay past my bedtime igårkväll/natt å diskuterade religion med N i Tranås över MSN, å sen fick jag gå upp tidigt med lilla N när hon vaknade imorses. Så jag behöver sova igen lite tror jag.. Inte van vid sånt här ju. *gnäll gnäll* Värsta I-landsproblemet.. =P

Några bilder får jag väl bjuda på iaf..


What's up med min kamera nudå? Såhär har det aldrig blivit förut.. (?)
N kikar in i stugan för att se om mormor kanske gömt sej där.. =)


N sjunger. Syns inte så väl, men hon ser ju glad ut iaf. <3


Efter trädceremonin bjöds det på glass. Det var mumsigt tyckte N
(å pappa som delade på glassen..)
Å det var faktiskt fint väder, syns bara inte på bilden..

GodNatt!

Grattis Hampus!

2009-05-12 09:03:42

Grattis Hampus på 1-årsdagen!
*massa massa kramar från familjen NN*

Hoppas du får en toppendag!


Best Friends
(runt 3-4 månader gamla)

God kväll

2009-05-11 23:23:41

Ja, nu är det verkligen kväll. *gääääsp* Trötter idag.. Lilla N har varit helt förjäkligt gnällig idag (om jag får uttrycka mej så..) å bara velat vara PÅ mej. Om jag så har suttit på golvet, en stol eller i soffan, så ville hon vara i mitt knä. Eller rättare sagt, upp å ner å upp å ner å upp å ner.. *puh!* Om jag satte ner henne på golvet i en sekund började hon storgråta å stooora krokodiltårar rann nerför kinderna.. =S Stackars liten. Hon har inte haft nån bra dag idag.. När pappa kom hem åkte vi å handlade lite, behövde lite mat. Så nu är det påfyllt i skåp å lådor här hemma.. Å köpte MASSA frukt, så att jag å N kan göra egen juice i veckan.. =) Mumsigt.
På tal om mat, N har börjat äta massa mycket mindre än hon brukar.. Bara typ halva portioner.. (?) På morgonen äter hon bara en halv portion gröt, å totalvägrar frukt. (INTE likt henne..) å de två andra måltiderna har jag lyckats få i henne en portion sammanlagt. Å inget annat duger heller.. Lite smörgåsrån gick ner på eftermiddagen. Men sen totalvägrade hon gröt på kvällen, så hon fick lite yoghurt bara.. What's going on? Det är inte likt henne, hon har ju alltid ätit jättebra.. Lite orolig blir man ju.. =S

Annars har jag faktiskt hunnit grejja iordning mina balkonglådor ikväll efter att vi kom hem.. =) Blev så tjusigt så.. Tre stycken blev det, två på loftgången å en på balkongen. Har ju mina enorma jätteamplar oxå. En på var sida. Måste få fixat en upphängningsanordning till loftgången, så att jag får hängt upp den, för den står på bordet nu, å tar upp maaaassa plats. Får sätta älskling på att bygga nåt.. Fick amplarna av mammsen, å dom är verkligen jättefina. Måste ju få upp dom så att jag kan skryta lite.. =P

Nu ska jag nog ta en bok å gå å lägga mej. Vill inte gå upp fem imorrn igen. Vaknade ju imorses av älsklings väckarklocka, å kunde inte somna om sen.. =S Bara å gå upp då.. Men imorrn vill jag ha sovmorgon till sju iaf.. *hoppas å håller tummarna* Ska nog läsa Änglar&Demoner. Igen. Var ju ett par år sedan jag läste den sist.. Vi har ju tänkt att gå å se den när den kommer på bio, jag å älsklingen.. Har ju fått biljetter. Så jag ska nog försöka plöja mej igenom boken innan dess, så att jag kan hänga med bra.. =) (Dessutom är det ju intressant att se om boken, som nästan alltid, är bättre än filmen..)


Börjar få koll på tröskel-tekniken nu..
Lite ostadigt än, men det kommer..

GodNatt!
(..å grattis H i förskott, på födelsedagen. Men du ska få ett riktigt inlägg imorrn, jag lovar.. =)

Kalashelg

2009-05-11 11:25:36

Ja, i fredags hade vi ju kalas här hemma.. Mycket trevligt. Serverade lite tårta å kakor, hembakade sockerkakor å en smarrig kladdkaka med frosting. Hemmagjord, såklart. *stolt* Den blev riktigt lyckad. Hela dagen/kvällen blev lyckad. =) Tack alla..!

lördagen åkte vi ut till kolonilotten för det var "vårstädning" där. Ganska fint väder mellan skurarna.. =P Men det var rätt okej ändå, inte så farligt mycket regn faktiskt.. N somnade i vagnen när en gubbe startade flismaskinen (?) å sov så gott.. Den lät nog sövande.. Haha.. =)
Sen var det bara att rusha hem å göra sej iordning. Var ju utekväll med tjejorna på kvällen. =) JÄTTEtrevligt å riktigt roligt hade vi. Middag på NewPlace å sen en sväng till Butlers. Sen blev det sent å dags att gå hem. Följde T hem till henne, där vi skulle kolla bussarna. Gick ingen hem till mej =S men snälla J (som vi väckte/var vaken) körde hem mej sista biten. Så snällt. Tack J! =)

Å i söndags (igår) var vi en sväng ut till lotten igen, å rensade lite i rabatter å fyllde på med ny jord å lite sådär.. Jag fick huvudvärk fram på kvällen, å tog mej en lur på sängen medan N å pappa busade. Sen var det dags för kvällsmat, blev grillade mackor. *mums* Å sen var det liksom läggdags.. Å där slutade vår helg.. Men det kommer ju snart en ny.. =P Med flera kalas. =)

Nu sover N så jag ska passa på att äta lite lunch..

 
Tårtan å kladdkakan =)


Morbror, N å mormor rensar ogräs
N ville gärna lägga tillbaka ogräset i rabatten igen.. Haha..

25 år

2009-05-08 10:45:23

Ja, inte för att jag trodde att nån hade missat det (men tydligen har jag inte tjatat tillräckligt om min födelsedag, för vissa har visst missat det..) men idag är det min 25-årsdag. Halvvägs till 50.. Om jag skulle bli 100 år gammal så har jag alltså nu levt en fjärdedel av mitt liv. =O Inte för att jag kommer bli 100, men ändå..
Å idag för ett år sedan var det BF för lilla monstret. Men hon behagade inte dela födelsedag med sin mamma, så hon stannade i magen 16 dagar till.. =P

Idag regnar det. Det är, faktiskt, ganska ovanligt den 8 maj.. Det är femte gången på 25 år som det är dåligt väder.. Men ett år snöade det på morgonen, så allt är ju bättre än det.. =P Kanske att det gör som de senaste dagarna, att det spricker upp frampå eftermiddagen å blir en fin kväll.. *hoppashoppas*
Senare idag blir det ju kalas då. Ska bli trevligt. =)

Nu ska jag ta min lilla gnällfis å busa lite med henne..


Ha en bra dag, allihopa!

Förberedelser

2009-05-07 22:54:27

Ja, hela kvällen har ägnats åt födelsedagskalas-förberedelser.. Har fått gjort en tårta, å två sockerkakor iaf.. Här i det här hushållet är det ju inte "bara att slänga ihop" nånting.. Först måste man gå å handla ingredienser minst tre gånger, för att man glömt nåt väsentligt varje gång, sen måste man hitta bunkar, elvispar å formar å andra verktyg som finns utplacerade på lite olika ställen i skåpen. (Ingen koll än, har inte vant mej vid de nya skåpen..) Däremellan ska man orka ha en trött/gnällig/klängig/hungrig liten bärfiis på höften. Eller rättare sagt, vara klätterpelare åt henne.. Upp å ner å upp å ner igen.. *sucka*
Å eftersom min käre älskling hade LOVAT att göra tårtbottnar å sockerkaka idag när han kom hem, fick jag panik (nästan iaf) när han kommer hem med världens migrän å går å lägger sej med en gång. Shit! liksom. Jag som inte fått gjort nånting förberedelse-aktigt under hela dagen! För jag hade ju tänkt att det inte är nån fara, för älskling ska hjälpa mej när han kommer hem.. *mhmm..* Det gick ju bra. Inte. Men som tur var så var N's mormor glad att få ställa upp som lite barnvakt idag igen, så jag fick lite gjort iaf. Å hon hjälpte mej en massa.. =) Tack mamma!
Så nu är jag heelt slut. Lilla monstret har sovit jättekonstiga tupplurar idag, så hon har haft jättesvårt att somna in nu på kvällen.. Kände att mitt tålamod var på upphällningen, men precis innan det brast för mej så såg jag att hon höll på att somna, så det gick bra. *puh!* Annars hade jag jagat upp älskling, med eller utan migrän, att ta över.. Men jag höll ut..

Nu ska jag smaka på min sockerkaka, blir väl ett glas mjölk till, å sen är det bums isäng för min del..

GodNatt!

En helt vanlig onsdag

2009-05-06 23:10:57

Har just fått en kommentar från en tjej som tycker min blogg är bra, å som vill följa den. *wiiie!* Det chockerande är väl att jag inte ens visste att det var nån annan än en handfull kompisar som läste den.. (?) *glad* Skojigt. Om det finns fler läsare, som inte ger sej till känna, så är ni så välkomna så.. =)

Idag har vi varit inne mestadelen av dagen.. Det regnade å var riktigt trist väder först, men sen sprack det upp å blev fint. Även om det blåste. Vi gick ut å gungade lite med mormor, å sen satt hon lite barnvakt medan vi stack iväg lite snabbt å handlade lite nödvändigheter.
Mycket mer än så har vi inte gjort idag faktiskt. Men jag är lite stolt över att jag hann plocka ur å plocka in i diskmaskinen, köra igång en tvätt å dammsuga innan klockan var halv tio ens. (bra för att vara mej..) Hade en liten nakenfiiis som sprang runt i lägenheten, å då vill man att det ska vara kattgrus- å annat grus-fritt ju. Så det var bara att plocka fram dammsugaren. Hoppas jag väckte grannarna.. *muttra lite* Dom har fått sena vanor våra grannar, så nu hoppas jag att jag fick hämnas lite på dom.. =P
Gjorde egen juice i råsaftcentrifugen idag igen, å måste nog säga att jag håller med mamma; det blir en himla massa disk när man använt den. Den är i typ 20 delar (inte riktigt kanske, men 6 iaf..) så det blir mycket att diska.. =S Men å andra sidan blir det ju världens goaste juice. Det tycker N oxå, hon har klunkat i sej massor idag. =) Hade i frukt å broccoli, blomkål å sparris idag. Det bästa med att blanda de lite mindre goa ingredienserna med frukt är ju att man får massa nyttigheter i sej, men det smakar smaskens. =)
Imorrn blir det väl till att städa å baka å sånt inför kalaset på fredag..
Nu ska jag göra en kopp the å slappa lite i soffan innan jag går å lägger mej..



Mina älsklingar <3

GodNatt!

Ny somrig design

2009-05-06 09:30:15

Nej, ni har INTE kommit fel..! Det här är min blogg. Fortfarande. Den har bara blivit lite somrigare.. =) Snyggt va? *skickar tacksamma tankat till T*

Ja, igår åkte vi ju, till slut, iväg till T & H å lagade lite middag å gjorde dumlemuffins. *mums* =) Barnen lekte å busade å det var en himla trevlig dag. Blev lite sent, för vi började med matlagningen lite sent.. Men men. N stenslocknade när vi kom hem, hon hade nog busat slut på alla krafter.. =P

Å föresten, jag VISSTE att det var smart att boka en extra till på lördag, för igår på kvällen hörde C av sej att hon oxå ville följa med..

Idag har jag redan hunnit tömma diskmaskinen, starta en tvätt å dammsuga. Å ge N frukost. Å nu sitter jag här å mumsar dumlemuffins. Ska göra mej en kopp the, väntar bara på att vattnet ska koka upp..
Hade världens hostattack imorses, gör fortfarande ont i magmusklerna.. =S Inte kul. Men men.. Bara det inte är ännu en förkylning på gång.. Vill inte vara mera sjuk nu.. Nu är det ju sommar. (!) Fast det syns inte riktigt ute idag.. Regngrått å ganska trist. Blir nog en innedag för oss idag..
 
Nu har mitt vatten kokat upp..

Bokat

2009-05-05 13:19:46

Nu var det bokat. 18.00 på lördag. Ett bord för 4 (en extra för säkerhets skull..) *Längtar redan*

Bokning

2009-05-05 13:16:29

Håller på å väntar på att N ska vakna. Vi ska åka bort till T & H för lunch å lite muffinsbak idag.. =) Ska bli trevligt. Så får vi se vad vi hittar på mera..

Inväntar telefontider på restaurangen där jag ska boka bord till lördag. Vi verkar bli 3 personer. *lite besviken* Det är ju ändå ens 25-årsdag. Hade velat fira med ALLA. Men men.. Två har svarat ja, en har svarat nej. Resten har inte svarat alls.. Lite trist, för jag måste ju boka bord nu några dagar innan, ifall nån mer hör av sej "för sent" å inte får plats.. Å trist att folk inte ens kan ta sej tid att skicka ett sms eller ringa, bara så man vet hur det blir liksom. Lite framförhållning..
Ska bli trevligt att få fira tillsammans med två av sina bästa vänner iaf. Kommer bli toppentrevligt, det vet jag ju.. =)
Vi ska ju ha kalas för släkten å några vänner på fredag oxå. Ska baka lite tårta å bullar tänkte jag. Å det är ju alltid trevligt med kalas.. =)

Nej, jag ska packa iordning väskan nu, medan N sover, så är vi så gott som färdiga att ge oss av sen..

3 dagar kvar...

Grattis grattis!

2009-05-04 10:20:38

Ja, grattis till N's kompis Emilio som fyller ett år idag..! =)

Vi saknar er å längtar tills vi får möjlighet att komma å hälsa på..
*pussar å kramar i massor till hela familjen*
*..å några extra till födelsedagsbarnet såklart..*

Jordfräs

2009-05-03 22:57:08

Ja, idag var vi hos A å fikade lite. N ville helst vara i rabatterna å leka jordfräs. Hon fick nog ätit ungefär en sandlåda. *sucka* Å hon såg ut som ett litet jordmonster på kläderna när vi åkte hem.. Jord å grus högt å lågt. Min lilla söta jordfräs. Lite mindre söt var hon när hon stoppat in en hel näve jord i munnen å sen när hon tuggat sönder det så börjar hon fräsa å spotta. *blää..* Snabbt fram med näsdukar, våtservetter å vad vi kom över för att kunna torka.. Usch. Men sen var hon söt igen. =P
Efter det åkte vi ut till N's gammelmormor å gammelmorfar. Där var T's moster å hans kusiner oxå. Dom lekte å busade massa med N, så när vi åkte hem somnade hon i bilen. Helt slut. =) Men det innebar nog att den nya bilbarnstolen var helt okej, iaf tillräckligt bekväm för att somna i. Å det verkade inte göra så mycket att sitta i baksätet. Inte än iaf.. =P *håller alla tummar att det ska fortsätta gå bra*

Nu sitter jag här å käkar upp "bottenskrapet" i vår lösgodis-skål från den här helgen.. De där halvtaskiga bitarna som man väljer bort i första hand, men som sen bara blir liggande om ingen äter upp dom. *offrar mej* Det är några som är supersura. *ryyys* Fräser på tungan när man äter dom.. Men men. Såhär på kvällen går allt sånt ner.. Ska ta å skölja ner dem med ett glas mjölk, å en omeprazol. (Vill ju inte ha halsbränna inatt..)

Nej, dags att plocka ihop scrapbookingen som jag gjorde lite på förut. Är så självkritisk, så det är svårt att bli nöjd. =S Men jag kämpar på.. *hejja mej* Håller ju på med ett album om N's första år. Har kommit fram till sidan om förlossningen. Går alltså vääääldigt sakta framåt. *ehurm..* Men men.. Inte så ofta man får tid över till att grejja heller, går ju aldrig om N är vaken, för då ska hon bara hjälpa till. Dessutom upptäckte jag att jag inte har nåt lim, så jag kan ändå inte limma nånting ännu. Ingen brådska alltså.. =P

Nej, nu ska jag ta min halsbrännamedicin å sen hoppa i säng.
Bjuder på en bild på det sötaste lilla monstret från idag först:


Säger "hej hej" å vinkar så duktigt
*stolt mamma*

Kloning

2009-05-03 09:43:55


Man kan ju tro att hon klonar sej själv när man ser sånna här bilder.. =P
Sötnosen <3

Idag ska vi på fika hemma hos A å kidsen. Ska bli trevligt. Längesen vi träffades nu..
Sen ska vi nog ut till N's gammelmormor å -morfar en sväng oxå..
Ska bli intressant att se hur N godtar att sitta i baksätet å åka bil nudå..
Ni håller väl tummarna för att det ska gå bra?

Nej, dags att hoppa i duschen.

Nya stolen + tråkig incident..

2009-05-02 23:17:58

Ja, idag var vi iväg å inhandlade N's nya bilbarnstol. Det blev en Acta Graco Duoflex. Den passade bäst i vår bil, å dessutom var den billigast. *tummen upp* Så den har vi monterat idag å N har provsuttit, dock inte åkt i den ännu. Dessutom hamnade den i baksätet nu till att börja med, får vi se vad hon tycker om det. Vi köpte en sån där spegel oxå, så vi kan ha koll på henne, å hon på oss.. Så nu får alla hålla tummarna för att hon godkänner att åka i baksätet hädanefter..!

Bild lånad från Acta Graco's hemsida


Men.. Nu till den tråkiga incidenten. *muttrar* Vi blev påbackade av en annan bil idag. Jäkla skit. Vår stackars bil, den får stå ut med så mycket.. =S Han som körde den andra bilen erkände direkt att han backat ut ur sin parkeringsficka utan att se oss/titta efter ordentligt.. *suck* Han fick inte nämvärt med skador på sin bil, men vår därimot.. *skaka på huvet* Hela bakskärmen blev knycklad å cornsplittersen lossnade nästan helt. Skärmbreddaren blev skrot oxå.. =( Men som tur var så var det ingen rejäl smäll, det var mer en bump. Så vi klarade ju oss allihop utan skador (förutom Pärlan.. *snyft*) Så nu får vi lämna in bilen. Igen. Den har nog stått mer på verkstad för sånt här dumt än vad vi kört den. Inte riktigt men.. Det känns nästan så. =( Men nu fick jag ju iaf vatten på min kvarn.. Har ju ett talesätt: "Folk utan hjärna kör bil med stjärna" å det visade sej ju att det talesättet än en gång stämmer in på merca-ägare i den här staden.. Synd att vår stackars bil ska behöva bli bevis för att det stämmer bara.. =S

Nu ska jag nog snart hoppa i säng. Fick gå upp megatidigt med en morgonpigg N imorses, så jag är rätt sliten nu känner jag.. =S Hoppas på en bättre dag imorrn.. 
Då ska jag lägga ut den svarta Emmaljungan på Blocket.se å se om vi kan få en köpare till den.. Har tagit en massa bilder ikväll, men orkar inte pilla mer med det nu. (Är det nån som råkar läsa bloggen som är intresserad, så är det ju bara att höra av sej, genom en kommentar i inlägget eller så.. Annars kan ni se annonsen på Blocket.se senare imorrn eller så..)  

Emmljunga Edge, använt men fint skick.
(lite solblekt)
Mjuklift + regnskydd ingår.
Mjukliften går att använda som åkpåse/dyna oxå..

1500:- eller bud


Godnatt!